MOOTTORIN UUDELLEENOHJELMOINTI

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY TARJOUSTA:
020 7119 874 / Timo Linna

Muutostyö kestää 2-3 tuntia / ajoneuvo. Muutoksen huomaa välittömästi kun uusi ohjelma saadaan paikoilleen. Tämän jälkeen ohjelmaa on vielä mahdollista hienosäätää parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.


RASKAS KALUSTO

Ajosuoritteet ovat yksilöllisiä, niin myös ohjelmamme. On ajosi kansainvälistä säiliöliikennettä, paikallista puoliperän vetämistä, rakennustarvikkeiden jakoa, puun ajoa metsästä tai ajoneuvonosturilla työskentelyä, otetaan se huomioon ohjelmaa rakennettaessa.

Ohjelmoinnin tarkoituksena ei ole lisätä kohtuuttomia määriä tehoa tai vääntöä, koska harva ajosuorite sitä vaatii. Pyrkimys on rakentaa jokaiseen ajoneuvoon käyttötarkoituksen mukainen ohjelmisto joka lisää tuntuvasti työskentelymukavuutta ja pienentää polttoainekustannuksia.

Ylivoimalan ohjelmistot rakennetaan 100-prosenttisesti kotimaisena laatutyönä. Jokainen ohjelma valmistetaan vanhan ohjelman pohjalta, jolloin ajoneuvon yksilölliset säädöt otetaan huomioon ohjelmaa valmistettaessa.

Ohjelmiston vaihtaminen ei automaattisesti tarkoita polttoainekulutuksen pienenemistä. Ohjelmassa ei ole säätöruuvia, josta muuttaa ajoneuvon polttoainekulutusta tai moottorin käyttäytymisen perusperiaatteita. Polttoainesäästö perustuu ajotavan muutokseen, joka syntyy moottorin uudesta luonteesta. Vähentynyt vaihtamisen tarve ja sulavammat liikkeellelähdöt takaavat taloudellisen ajotavan, myös ohjainlaitteen kanssa kommunikoivat automaattivaihteistot toimivat uudellenohjelmoinnin jälkeen sulavammin.

Polttoaineen kulutus laskee ohjelmoinnin myötä pari litraa (5-7 %), mutta lukuisissa tapauksissa kulutus on laskenut huomattavasti enemmän.
 
KEVYT KULJETUSKALUSTO

Jakoajossa kilometrejä tulee rahtiliikenteeseen verrattuna vähän - käynnistyksiä ja lähtöjä on huomattavasti enemmän.

Oikeanlaisella vetoalueella onkin kiistaton merkitys jakeluliikenteen polttoainekulutukseen.

Teemme kaiken kokoiset jakoautot henkilöautoista ja erikoisista pakettiautoista aina kuorma-auton alustalle rakennettuihin umpikaappiautoihin.

Oli ajosuoritteesi pienellä alueella jakamista tai edestakaista runkolinjan ajoa, voit huoletta ottaa yhteyttä! Katsotaan yhdessä mitä voimme sinulle tarjota.

 
METSÄ- JA MAATALOUSKONEET

Tarjoamme Ylivoimalan yli 20 vuoden kokemusta moottoriohjelmoinnista asiakkaidemme käyttöön. Ylivoimalan osaamista hyödynnetään ammattiliikenteen lisäksi päivittäin erilaisissa metsä- ja maanrakennuskoneissa. Ohjemien kotimaisuuden johdosta alkuperämerkkitoimikunta on myöntänyt palvelulle avainlipputunnuksen.

Uudella ohjelmalla määritellään miten työkone milläkin kierroalueella käyttäytyy ja kuinka moottori reagoi kaasun liikkeisiin. Ohjelmoinnin tarkoituksena ei ole "vääntää kiuasta punaiselle" vaan saada järkevillä muutoksilla työkoneestasi entistä luotettavampi työkalu.

Kuljettajalle työkoneen pirteämpi luonne merkitsee työtehokkuuden selvää kasvua. Samat työsuoritteet on mahdollista tehdä jopa 15 % pienemmillä kierroksilla, mikä näkyy varmasti pienempänä polttoainelaskuna.

Autovaraosat | Henkilö- ja pakettiautokorjaamo | Raskaskalustovaraosat
Raskaskalustokorjaamo | Specma Service CenterAlkolukkoThermo King
© Varaosalinna 2018

Mainos- ja muotoilutoimisto Semio Oy, mainostoimisto Seinäjoki
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?